Ingyenes kiszállítás 25.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Rólam

Szegedi Csilla2024-01-13

Miért lettem éppen pamut játék készítő?

Szegedi Csilla vagyok, két óvodás korú kisgyermek és a Csicsi Kuckó anyukája. Miért éppen a Csicsi nevet választottam? Gyermekkoromban apukám hívott így. Akkor nagyon nem szerettem ezt a becenevet, nem is engedtem senki másnak, hogy így hívjon, csak neki. Ő már nincs köztünk, így már jó ideje senki sem szólított ezen a néven. Hiányzott.

Mindig érdekelt a kézműveskedés, a rajzolás, a festés és a varrással is már gyermekkoromban megismerkedtem és nagyon megszerettem. Az élet azonban más irányba sodort, így nagyon sokáig nem hódolhattam ennek a szenvedélyemnek. Aztán egyszer csak azon kaptam magam, hogy itt vagyok 40 éves, az életem felét már leéltem és a másik felében szeretnék olyannal foglalkozni, amit igazán szeretek.

Közben született két gyermekem, akik mellett először hobbiként újra előkerült a varrógép, majd szépen lassan körvonalazódott a fejemben a vállalkozás gondolata. Olyan volt ez, mint egy hazatérés. Tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni és minden kezdő vállalkozást érintő nehézséget leküzdve pár hónapja elindultam ezen az úton.

Miért éppen játékok? Erre a válasz borzasztóan egyszerű, játszani mindenki szeret, a felnőttek is és igen, én is. Így újra babázhatok egy kicsit. Azonban nem mindegy, hogy a gyermekeink mivel játszanak. Kisgyermekes anyukaként nagyon sok játék vesz körül nap, mint nap és amikor körül nézek elborzaszt, hogy ennek a hatalmas játék kupacnak a nagy része műanyag. És az a nagy kupac műanyag előbb utóbb műanyag szemét lesz. És ez csak egyetlen család, csak két gyermek kupaca...

Pedig lehetne kicsit tudatosabban, fenntarthatóbban játszani is. A célom, hogy ezen változtassak egy kicsit, még akkor is, ha csak egy picike csepp vagyok a műanyag tengerben. Hát ezért döntöttem úgy, hogy kizárólag pamutból készítek játékokat. Az anyagok kiválasztásáról azonban egy másik blog bejegyzésben részletesebben is mesélek még egy picit, amit elolvashattok itt

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadod az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.

Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!